Místní organizaci TOP 09 Plzeň 2 - Slovany nově povede slovanský zastupitel David Soukup

2. 3. 2023
Místní organizaci TOP 09 Plzeň 2 - Slovany nově povede slovanský zastupitel David Soukup. Ten ve funkci vystřídal dosavadního předsedu a bývalého místostarostu Slovan Jan Fluxa.
Funkci místopředsedy obhájil Filip Tikal a členy místního byli zvoleni Miloš Nový - poslanec, Jan Fluxa, Naďa Barochová, Sandra Sýkora Hesová a Dana Plzáková.
"Děkuji členům místní organizace za projevenou důvěru a také dosavadnímu předsedovi Janu Fluxovi za odvedenou práci. Jsem rád, že zůstává i nadále členem výboru a s důvěrou se na něho budu obracet. Jako nově zvolený předseda se chci především zabývat komunálními tématy jako jsou zlepšení dopravní situace nejen ve druhém městském obvodu, využití obnovitelných zdrojů na městských budovách, pokračování digitalizace a další zlepšování podpory sportu pro děti a mládež,” říká nový předseda MO TOP 09 Plzeň 2 David Soukup.
David Soukup (1978) pracuje jako programátor a jednatel společnosti v Plzni, kde žije s manželkou a pěti dětmi, které vede ke sportu. Členem TOP 09 se stal koncem roku 2017. Mezi jeho záliby patří sport, obnovitelné zdroje a moderní technologie. v TOP 09 se věnuje oblasti sportu a pátým rokem je členem sportovní komise města Plzně. Je také členem výboru pro digitalizaci Plzeňského kraje. V roce 2022 se stal zastupitelem za TOP 09 v Městském obvodu Plzeň 2 - Slovany.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme