Martin Štěpán místostarostou Černic

16. 1. 2023
Představujeme komunální politiky TOP 09 
MARTIN ŠTĚPÁN, MÍSTOSTAROSTA - Městský obvod Plzeň 8 - Černice
Martin Štěpán (51) je profesí lékař, členem TOP 09 je od roku 2018 a již třetí volební období působí jako černický zastupitel. Na podzim 2022 byl zvolen místostarostou tohoto obvodu.
Jaké jsou jeho cíle pro toto volební období?
“Za priority svého působení ve funkci místostarosty považuji:
1) Pokračovat v práci z minulých volebních období. Dokončit zahájené projekty jako například cyklostezku do Losiné a Radobyčic.
2) Jako zkušený zastupitel podporovat vzájemnou spolupráci všech členů zastupitelstva obvodu bez ohledu na stranickou příslušnost.
3) Být otevřeným a pracovitým místostarostou schopným naslouchat a hledat konstruktivní řešení. Toto rozhodně není klišé ale závazek.”
Martin Štěpán je profesí anesteziolog, intenzivista a urgentista a vedoucím lékařem na Urgentním příjmu FN Lochotín Plzeň. Působí též jako odborný asistent Lékařská fakulta UK v Plzni. V kurzech European Resuscitation Council vyučuje nejpokročilejší resuscitaci v různých evropských zemích. Pracoval také v Austrálii v Nepean Hospital v Sydney. Je ženatý, jeho manželka je též lékařka a oba synové studují na gymnáziu. Od dětství je aktivním sportovcem.


Eva Šafránková, krajská manažerka

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme