25. 10. 2018

Volby do zastupitelstva jsou za námi a já bych chtěl za celou naši kandidátku „Žijeme Plzencem“ poděkovat vám všem, kteří jste k volbám přišli, ať už jste volili kohokoliv. Je dobře, že lidé v Plzenci i Sedlci mají o volby zájem, což dokazuje účast přes 50 %.

Naše společná kandidátka získala přes 14 % hlasů, skončili jsme tedy na třetím místě a v zastupitelstvu jsou dva zastupitelé z naší kandidátky – Dušan Kopřiva a Miroslav Hejzek. Voliči rozhodli jasně, že chtějí pokračování současného vedení města, to je třeba uznat a pogratulovat vítězi. Těm, kteří si přáli změnu a volili nás, chci ještě jednou moc poděkovat za podporu, díky které máme možnost v zastupitelstvu ovlivňovat chod Plzence, byť to bude zřejmě z opozičních míst. Velmi si vaší důvěry vážíme a uděláme vše pro to, abychom ji nezklamali. V kampani jsme byli první kandidátka, která se občanů pomocí dotazníku ptala, co chtějí ve městě měnit. Díky řadě odpovědí máme celkem dlouhý seznam úkolů, které před námi jsou. Takže si ty čtyři roky nebudeme jen tiše lámat hlavu, co příště udělat lépe, ale budeme se snažit ten seznam nedostatků našeho města zmenšovat. To je náš hlavní úkol.

A samozřejmě s vámi budeme i nadále komunikovat, ostatně moje číslo na mobil (737 209 766) i email (miroslav.hlavac@top09.cz) jsou vám jako vždy k dispozici.

Miroslav Hlaváč, lídr kandidátky Žijeme Plzencem, předseda MO TOP 09 Starý Plzenec