Předvánoční charitativní sbírka oblečení a hraček slavila úspěch

23. 12. 2017

Pardubický TOP tým opět uspořádal předvánoční charitativní sbírku oblečení a hraček. Výtěžek z již tradiční akce byl předán Oblastní charitě Pardubice.

Ve spolupráci s místní organizací TOP 09 Pardubice uspořádal pardubický TOP tým předvánoční sbírku oblečení a hraček pro sociálně slabé rodiny. „Podobnou akci jsme uspořádali již loni, vybírali jsme ale pouze oblečení.Po debatě s paní ředitelkou Oblastní charity Pardubice jsem se letos rozhodli rozšířit sbírku i o hračky, po kterých je velká poptávka“, popisuje akci Ondřej Muller, předseda pardubického TOP týmu a krajský manager TOP 09.

Vánoční čas k charitě přímo vybízí, podobné akce TOP tým ale organizuje několikrát do roka, „Každý z nás může přispět ke zlepšení prostředí, ve kterém žije. Chci žít ve světě, kde lidé nebudou navzájem lhostejní a to nejen o Vánocích. Možnost drobným dílem přispět ku prospěchu komunity a tak ji snad i kultivovat je pro mne velmi atraktivní“, vysvětluje svou motivaci Michal Sláma, regionální předseda TOP 09 a jeden z přispěvatelů.

Sbírka proběhla za podpory krajské organizace TOP 09 Pardubický kraj, se kterou dlouhodobě spolupracujeme. Jsem rád, že se řada mladých lidí v našem kraji zajímá o veřejný život a rádi se v budoucnu zapojíme do dalších projektů, díky kterým jsou Pardubice příjemnějším a lepším místem pro život“, doplňuje Michal Pilař, předseda TOP 09 Pardubický kraj.

Celkově se vybralo přibližně 40kg oblečení, desítky hraček a knih a šlo tak o zatím nejlepší výsledek, jakého TOP tým při svých sbírkách dosáhl.

Poděkování patří všem, kteří se do sbírky zapojili. Zaznamenali jsme mnoho pozitivních ohlasů a akci rozhodně zopakujeme“, uzavírá Muller.

TOP tým Pardubice

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme