V Chrudimi ustanovili novou regionální organizaci

5. 12. 2012

Poslední listopadový pátek měla Chrudim tu čest hostit prozatím asi nejdůležitější zasedání TOP 09, když zde byla na svém úvodním sněmu ustanovena zcela nová regionální organizace. Kromě členů nově ustanoveného regionu přijal pozvání do vegetariánské jídelny Kruh zdraví i předseda krajské organizace pan Miroslav Nádvorník, či předseda sousední regionální organizace v Ústí nad Orlicí, pan Miroslav Vohník.

Proč se sněm v Chrudimi konal, oni tam dosud neměli žádnou organizaci TOP 09?

V Chrudimi i v mnoha okolních městech samozřejmě fungují již dlouhou dobu místní organizace TOP 09 a strana zde má mnoho příznivců. Až do 30. listopadu 2012 byl ale chrudimský region sloučen s pardubickým, což však byla v organizační struktuře TOP 09 anomálie. Ve většině případů se totiž regionální organizace územně překrývají s okresy. Nyní tedy došlo k narovnání a krajská organizace Pardubice je nyní rozdělena do čtyř regionů, stejně jako je Pardubický kraj rozdělen do čtyř okresů.

Jak chrudimský sněm dopadl?

Chrudimský regionální sněm splnil svůj úkol- jmenoval nový Regionální výbor a ustanovil důležitou revizní komisi. Předsedkyní Regionu Chrudim se stala paní Vladislava Michalová, současná členka Výkonného výboru strany, jeho místopředsedou byl zvolen pan Jiří Urválek a dalšími členy výboru jsou paní Dana Šťastná a pánové Josef Šumpík a Petr Valeš. Revizní komisi pak nejméně do konání příštího sněmu povede pan Jiří Horák, bývalý předseda dnes již zaniklého pardubicko-chrudimského regionu

Mgr. Petr Vašíček
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme