V Bohdanči otevřeli první lázeňskou wellness kliniku

10. 4. 2016

Léčíme tělo i duši zároveň, říkají Léčebné lázně Bohdaneč. Za účasti mnoha hostů, včetně dlouhodobého podporovatele lázní, poslance Jiřího Skalického, tu otevřeli novou kliniku. Medical Wellness Clinic propojuje západní medicínu s východními léčebnými postupy a je první svého druhu v českém lázeňském prostředí.

 Léčebné lázně Bohdaneč nově nabízejí nejen svým klientům, ale i široké veřejnosti celou řadu alternativních terapií, nových léčebných postupů a netradičních wellness procedur.  „Život je dnes velmi stresující, což nám někdy způsobuje takové zdravotní potíže, na které klasická medicína nemusí vždy znát jednoznačnou odpověď,“ říká Ing. Jiří Vitík, statutární ředitel Léčebných lázní Bohdaneč s tím, že lékaři na klinice se kromě fyziologických faktorů zaměřuje také na psychosociální rovinu pacienta. „Celostní medicína si získává stále větší oblibu nejen u nás, ale i v Evropě. Bohdanečská klinika se zaměřuje na léčbu dlouhodobých zdravotních problémů a kombinuje tradiční léčebné postupu s wellness prvky a alternativními formami medicíny. Jsem přesvědčen, že to je obor, který má před sebou velkou budoucnost,“ komentoval otevření kliniky Jiří Skalický, který byl jedním z čestných hostů, kteří se ujali symbolického přestřižení pásky.

Postupy Wellness Medical  Clinic  jsou vhodné k podpoře léčby pohybového aparátu, kožních problémů, autoimunitních poruch, ale například i k podpoře hubnutí. Alternativní terapie zahrnují například celostní medicínu biorezonanční metody BICOM, autopatii, homeopatii, psychoterpatii či muzikoterapii. Klinika poskytuje procedury fyziologické regulační medicíny, vysokodávkové infuzní terapie vitamínem C, lokální kryoterapie a oxygenoterapie, breussovy masáže nebo baňkování. Používají tu i thajskou masáž, tělové svíce nebo třeba masáže bylinnými či rýžovými měšci. Nechybí ani antistresová péče o pokožku a detoxikační zábal a solná koupel v minerální vodě s briliantem.

 

 

TOP 09 Pardubice

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme