TOPO9 na pouti v Žamberku

4. 9. 2012

Volby do krajských zastupitelstev se rychle blíží. Strana TOP 09 se od jiných vládních stran odlišuje tím, že v krajských volbách kandiduje poprvé. Na své kandidátce představuje osobnosti, které mnohdy nejsou tolik známé, jako u jiných stran, které se na krajské scéně pohybují od samého počátku.  Že jde ovšem o lidi schopné a navíc nezatížené různými skandály a přehmaty z minulosti není pochyb. Úkolem místních organizací bude o tom také přesvědčit na různých akcích na veřejnosti občany.

V Žamberku první lašťovka už proběhla na tradiční pouti, kde TOPka jako první strana vůbec ve městě představila svého kandidáta č.1 pana Jaroslava Zedníka. Občané, kteří alespoň trochu sledují politické dění v regionu, ho znají jako velmi úspěšného starostu nedaleké České Třebové a schvalovali ho jako vhodného kandidáta.

Na stánku TOPky byli členové místní organizace, Standa a Vojta Cukorovi  a také volební manažer Miroslav Vohník.

Děkujeme všem občanům, kteří akci TOPky v Žamberku podpořili a tak vyjádřili souhlas s našimi kandidáty a programem.

Cukor – Vohník

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ