× Pohněme s tím. Společně!

TOP 09 | Dětský den v zoo

12. 6. 2013

Na druhý červnový víkend pozvala krajská TOP 09 své členy a příznivce do zoo ve Dvoře Králové nad Labem, aby společně strávili příjemný letní den a potkali se i se svými rodinami v neformální atmosféře. Po dva víkendové dny se v zoo vystřídaly rodiny členů a příznivců TOP 09 ze všech regionů Pardubického kraje.

Spíše než politickým setkáním byla akce oslavou mezinárodního dne dětí a právě děti byly také podle očekávání nejnadšenějšími účastníky. Všichni společně pak absolvovali projížďku po Safari, obdivovali exotická zvířata a děti se na závěr vyřádily na houpačkách a průlezkách. Po mnoha deštivých dnech svítilo většinu dne slunce, takže byl výlet pro všechny velmi příjemně stráveným víkendem.

Kromě zvířat, která jsou ve Dvoře k vidění vždy, byli v zoo „na návštěvě“ i některá zvířata z pražské zoologické zahrady, která byla také zasažena povodněmi. A právě pro tuto zoo uspořádali členové TOP 09 drobnou sbírku, jejíž výtěžek by měl pomoci následky povodně zdolat. Na pomoc postiženým povodní se také do okolí Prahy vydala skupina dobrovolníků z TOP 09 Pardubického kraje.

fotogalerie z akce na našem facebookovém profilu zde

Lucie Mičková

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ