Návštěva Karla Schwarzenberga

6. 4. 2013

Ocenění skutečnosti, že si ve svém nabitém programu našel čas, navíc v povolebním období, kdy to u politiků zdaleka není běžné. Návštěva Karla Schwarzenberga jako poděkování všem podporovatelům za vynikající volební výsledek v Orlickoústeckém regionu a v Litomyšli.

 

Karel Schwarzenberg navštívil Pardubický kraj. V doprovodu poslance Václava Cempírka absolvoval během sobotního odpoledne tři besedy s občany a návštěvu radnic v Žamberku a České Třebové. Setkal se mj. s baronem Parishem, majitelem žambereckého panství, Jaroslavem Zedníkem, starostou České Třebové a mnoha dalšími.

Setkání provázel obrovským zájem. V Litomyšli se účastníci dvouhodinové debaty "s Karlem na Karlově" museli v restauraci dokonce střídat, jelikož se tam všichni nevešli. Témata debat byla skutečně různorodá. Týkala se např. „korektnosti“ prezidentské kampaně a následné obtížné spolupráce v zahraniční politice s prezidentem Zemanem, lesů ČR a českého zemědělství, vznikajícího Fóra Karla Schwarzenberga, boje o lídra pravice a mnoha dalších. Ministr s velkým zájmem aktivně naslouchal podnětům, starostem a radostem spoluobčanů…

Obdivuhodný výkon, vzhledem k nabitému programu – v pondělí odlétá ministr zahraničních věci na pracovní návštěvu do Gruzie. Zde se nabízí obdiv nad jeho vitalitou, o kterou měli někteří pochybovači při prezidentské volbě „obavu“.

 

Na závěr rada pana ministra do budoucna na téma sebevědomí: „ Nemějte skromná přání…“

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme