Lídr TOP 09 v Pardubicích bude řídit taxi

1. 10. 2014

Nechal jsem se inspirovat norským premiérem, který se takto rozhodl co nejvíce přiblížit lidem a probírat jejich problémy a přání. Já se vydám na cestu během jednoho z nejrušnějších víkendů ve městě,“ říká Jan Němec (TOP 09), který taxi nikdy neřídil.

Lidé budou mít dvě možnosti, jak si přivolat taxi, za jehož volantem bude sedět kandidát na primátora Pardubic. Buď mohou volat na dispečink Taxi Pardubice -linka 800 666 660 a domluvit si konkrétní čas a místo, kde je má řidič-lídr vyzvednout, nebo si mohou taxikařícího politika chytit sami přímo v ulicích města. Taxi Jana Němce bude mít logo TOP 09 a větší štěstí na něj budou mít cestující, kteří se budou pohybovat v okolí areálu Zlaté přilby.

„Doufám, že budu mít příležitost setkat se nejen s obyvateli Pardubic, ale také s návštěvníky města, případně zahraničními turisty. I jejich názory mě mohou pomoci se na současnost města podívat jinýma očima,“ dodal Jan Němec (TOP 09).

Diskusi s voliči chce kandidát, pokud budou lidé souhlasit, nahrávat přímo za jízdy. Videozáznamy nebo jejich sestřih se pak objeví mezi videi na kanálu YouTube. Lidé se nemusí obávat, že by politik jízdu taxíkem nezvládl, zkoušky pro řízení taxi úspěšně složil. Sám má najeto více než půl miliónu kilometrů bez nehody a současnou pro občany složitou dopravní situace ve městě také podrobně zná. „Jako politik se nechci vyhýbat tomuto problému a rozhodně je dobré, že jej zažiji takto na vlastní kůži,“ dodává Jan Němec.

O akci se mohou lidé dozvědět více na: http://www.taxi-pardubice.cz/ a FB profilu https://www.facebook.com/pages/Taxi-Pardubice/255145727844855?ref=ts

Praha/Pardubice 1. října 2014 Martina Týblová, mluvčí TOP 09

Kontakt:
Jan Němec, lídr TOP 09
777 750 928

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme