Kandidáti Koalice pro Pardubice vyzpovídali občany

Kandidáti Koalice pro Pardubice vyrazili tento týden do ulic vyslechnout si názory svých sousedů a spoluobčanů. Mohou tak do svého programu, ještě před jeho dokončením, doplnit zajímavé podněty.

28. 6. 2018

Stovky rozhovorů, stovky vyplněných dotazníků. To je výsledek několikadenní práce kandidátů a dobrovolníků Koalice pro Pardubice. „Bavili jsme se jak o velkých, tak i úplně malých lidských věcech. Spokojenost lidí netvoří jen to velké, j obchvaty a stadiony, ale i drobnosti jako jsou chodníky, stojany na kola nebo třeba opožděné linky MHD“ shrnuje své dojmy Michal Sláma (TOP 09), kandidát na starostu MO Pardubice III.

Všeobecně panuje spokojenost s rekonstrukcí Třídy Míru, parků Na Špici a Tyršovými sady. Naopak nespokojení jsou lidé s dopravou, parkováním a hlukem v centru. „Jsem rád, že se v posledních letech řada věcí podařila, na druhou stranu jsem si i vědom, že musíme řešit právě dopravní zácpy, lépe koordinovat rekonstrukce silnic a náměstí a podporovat kulturu v našem městě s co nejširším záběrem. Určitě budeme podněty od spoluobčanů sbírat i nadále. Našim cílem je, aby Pardubice byly nejen městem sportu, ale i kultury, aby byly městem pro všechny generace“, shrnuje trojka kandidátky do Zastupitelstva statutárního města a místopředseda kontrolního výboru Vít Ulrych (KDU-ČSL).


Příjemně nás překvapilo, kolik lidí se s námi zastavilo, debatovalo a s jakou radostí nám předávali své postřehy a nápady. Nešlo přitom vždy o tak zjevné a samozřejmé problémy. „Bylo velmi příjemné cítit tu energii a zájem občanů o naše město. Slibuji, že získané podněty zpracujeme do programu tak, abychom co nejlépe přispěli k pozitivnímu rozvoji Pardubic“, říká lídryně kandidátky, zastupitelka města Ludmila Ministrová (TOP 09).

 

Ondřej Müller, krajský manažer TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme