Jiří Skalický: Přijďte na výstavu obrázků dětí z Lentilky

7. 5. 2012

Druhou výstavu tvořivých prací, tentokrát s názvem „Babi, dědo, pojď si hrát“ pořádá od 14. do 25. května Dětské rehabilitační centrum Lentilka a Europe Direct Pardubice v informačním centru Pardubice Region Tourism. Autory obrázků jsou děti se speciálními potřebami ve věku do sedmi let.

Rodiče a jejich přátelé jsou zváni na vernisáž v pondělí 14. 5. v 17:00 hodin za účasti doktora Jiřího Skalického, poslance za TOP 09 a patrona speciální třídy pro děti s poruchami autistického spektra, který převzal nad touto akcí záštitu. „Na výstavě bude probíhat malá anketa s hodnocením nejlepších dětských výtvorů, které budou odměněny cenami od partnera Europe Direct Pardubice,“ vysvětluje ředitelka Lentilky Gabriela Bělková.

Stejně jako loni zvu rodiče a děti z Lentilky po zahájení výstavy na výbornou čokoládu do čokoládovny Bajer,“ dodává Jiří Skalický.

pozvanka-lentilka-otevreni-hriste

Akce se koná při příležitosti evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity.

V Lentilce otevřou edukativní hřiště
Pár dnů před výstavou, ve čtvrtek 10. května v 10 hodin, otevřou na zahradě dětského rehabilitačního centra Lentilka v Pardubicích nové hřiště s edukativními prvky. "Akci zaštítil patron speciální třídy pro děti s poruchami autistického spektra poslanec doktor Jiří Skalický (TOP 09) a zúčastní se i zástupci zřizovatele - Statutárního města Pardubice. Slavnost se uskuteční v rámci Dne otevřených dveří a my srdečně zveme veřejnost. Sídlíme na adrese Prodloužená 728, Pardubice," vysvětluje ředitelka Lentilky Gabriela Bělková.

Zdenka Hanyšová Celá
Komunikace s veřejností
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme