Jaké si to uděláme, takové to bude.

22. 9. 2014

Vážení kandidáti, podporovatelé, spoluobčané.

Dovolte mi poděkovat všem, kteří se rozhodli osobně účastnit komunálních voleb. Jsem si totiž vědom, že kromě přesvědčení a chuti podílet se aktivně na každodenním životě a smysluplném rozvoji našeho krásného města, vyžaduje toto rozhodnutí i významnou míru osobní odvahy. Za tu vám upřímně děkuji. Exponovanější členové naší kandidátky totiž čelí již mnoho měsíců, více či méně viditelné, pomlouvačné kampani. Z rétoriky a způsobů útoků na legitimní roli demokratické opozice, jejímiž jsme byli v končícím volebním období součástí, dýchá smutná, mrazivá připomínka normalizace. Prosím, nepodléhejme jí!

Do nadcházejících voleb vstupuje kandidátní listina TOP 09 jako vyvážený celek. Zejména týmová práce může přinést kýžený výsledek i návrat kurzu vývoje k transparentnosti, demokracii a prosperitě. Podbízivých řečí a úsměvů se totiž nenajíme.

Jako člověk, který se již za pět let od vzniku TOP 09 několika našich kampaní účastnil, bych Vás chtěl požádat o pozitivní komunikaci s potencionálními voliči. O nabízení konkrétních kroků pro zlepšení života lidí a veřejného prostoru, ať už se jedná o maličkost či významnou investici přesahující horizont několika volebních období.

Všem nám přeji mnoho zdaru, zdraví a kvalitní výsledek.

Miloš Fogl, předseda MO TOP 09 Vysoké Mýto