Hana Štěpánová kandiduje za TOP 09 a Starostové do Senátu. Dopis starostům

27. 7. 2012

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

jsem starostkou obce Morašice. Hnutím Starostové a nezávislí, jehož jsem členkou, jsem byla navržena jako kandidátka do Senátu Parlamentu České republiky pro volby 2012 v senátním obvodu č. 50. Je pro mne ctí, že si mne starostové a starostky ze svých řad vybrali. Zároveň mne to zavazuje, abych je nezklamala a kandidaturu se ctí obhajovala.

Jsem přesvědčena, že je dobré, aby v Senátu pracovali lidé s praktickými zkušenostmi a znalostmi potřeb obcí a regionů. Ti, kteří mají zkušenosti s tím, jak zákony a rozhodnutí přijímané Senátem ovlivňují život obcí a občanů.

Bydlím na venkově a vím, jak těžce se žije na vesnici a v malých městech. Budu i nadále usilovně bojovat o práva lidí na venkově, protože si zaslouží lepší životní podmínky. Naši poslanci z hnutí Starostové a nezávislí vybojovali změnu zákona o rozpočtovém určení daní, který všem obcím významně posílí jejich rozpočet. A ještě další věci je třeba udržet a zlepšovat. Na venkově musí zůstat zachovány školy a pošty!!!

Ráda bych se s Vámi i s občany Vaší obce osobně setkala. S většinou z Vás se znám. Co byste ode mě očekávali v pozici senátorky – o tom jsme společně dosud neměli důvod mluvit.

Je tedy na Vás, zda a jakou příležitost pro případné naše setkání zvolíte. Mojí snahou bude, najít si čas pro každé Vaše pozvání k setkání. Děkuji za jakoukoli Vaši podporu.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

oslovuji Vás všechny. Bez rozdílu, za jakou volební stranu vedete svá zastupitelstva. Obec se dá totiž spravovat buď dobře, průměrně, nebo nedbale. Stranická příslušnost nehraje roli v pracovitosti starosty.

Jsem připravena na setkání s Vámi a Vašimi spoluobčany a upřímně se těším.

Děkuji za Vaši zprávu a jsem s pozdravem

Mgr. Hana Štěpánová

kandidátka do Senátu P ČR za volební obvod č. 50

e-mail: hana.stepanova@centrum.cz

telefon: 723 249 667

 

 

Morašice, 23. 7. 2012

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme