Bowling a posezení se starostou města Česká Třebová.

26. 11. 2012

    V sobotu 24.11.2012 proběhlo v Národním domě v České Třebové neformální ukončení letošních voleb do krajských zastupitelstev. Na vydařenou akci, pořádanou místní organizací TOP 09, (v čele s Pavlem Doubravou,) přijala pozvání i význačná osobnost východních Čech - ministr zdravotnictví Leoš Heger. Celé setkání proběhlo v přátelské atmosféře a účastníci měli možnost poznat osobně předsedu našeho regionu Miroslava Vohníka a krajského předsedu TOP 09 Miroslava Nádvorníka.

    Setkání se účastnil také poslanec Václav Cempírek i generální sekretář TOP 09 Pavel Severa. Dovolím si použít jeho myšlenku, protože výstižně popisuje i naše pocity: „Myslím, že přesně takováto setkání velmi pomáhají vytvářet správnou atmosféru mezi lidmi, kteří mají blízko k TOP 09.  To platí zejména v době, kdy procházíme nelehkým obdobím - nejen jako TOP 09, ale i jako celá země - a mnoho z našich členů, příznivců a podporovatelů v diskusích ve svém okolí velmi odpovědně diskutuje o stavu, v jakém je naše společnost a zejména o tom, proč si myslíme, že postupovat podle konzervativních zásad je správné. Proto byla TOP 09 založena, proto se v  ní setkávají lidé jako v sobotu v České Třebové. Jsem přesvědčen, že za krátkou dobu jsme dokázali prosadit mnoho kroků, za které se nemusíme stydět. Mnoho kroků, více či méně nepopulárních,  za které v současné době nezískáváme výrazy díků, ale zcela jistě nám dá za pravdu vývoj v dalších letech a proto má smysl naše názory prosazovat a vysvětlovat.
Jsem optimistou a věřím, že i přes nelehkou situaci se nám bude dařit získávat svými kroky a argumenty více občanů pro stabilitu v naší zemi.“

    Setkání nebylo jen o sezení, konzumaci a výměně názorů, ale hojně byl využíván místní bowling a kulečník. Jen ministr Heger si musel připadat jak na pracovním jednání, neboť byl v neustálé permanenci. Velmi ochotně diskutoval s přítomnými na témata zdravotnictví, politiky, stranických ambicích atpod. Nutno mu složit hlubokou poklonu, neboť působí naprosto nepolitickým a nepovýšeným dojmem. Např. vládní limuzínu jsme před Národním domem hledali marně. Leoš Heger řídil sám.

                A co říci na závěr?  Akce se opravdu povedla a teď jen zbývá říci, co dále. Když už tady byl bowling se starostou, s účastí pana ministra, musíme mířit výše. A co takhle ples starosty s účastí pana knížete?

Za MO Č.T. Pavel Doubrava
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme