× Pohněme s tím. Společně!

Zedník: Musíme přesvědčit voliče o smysluplnosti naší práce

27. 5. 2013

Ústí nad Orlicí, 27. 5. 2013 – Krajský zastupitel za TOP 09 Jaroslav Zedník mluvil na regionálním sněmu o síle spolupráce s hnutím Starostové a nezávislí a zdůraznil potřebu budovat silnou členskou základnu.

Dne 24. 5. 2013 proběhl v Ústí nad Orlicí sněm regionální organizace, kde byl na příští dva roky zvolen nový předseda. Tím se stal stejně jako před dvěma lety Miroslav Vohník.

Sněmu se kromě delegátů jednotlivých místních organizací zúčastnil také starosta České Třebové a krajský zastupitel Jaroslav Zedník a také prof. Václav Cempírek, poslanec za TOP 09 a univerzitní pedagog.

Jaroslav Zedník na sněmu shrnul spokojenost s loňskými krajskými volbami a shrnul silné stránky strany: „Zpětně můžu objektivně říci, že tři mandáty, které jsme volbami získali, jsou dostačující, a je nyní jen na nás, abychom přesvědčili voliče, že děláme smysluplnou práci právě pro ně. Předností a výhodou naší strany je zcela jistě spolupráce se Starosty, protože se tak můžeme opřít o lidi, kteří pracovali v samosprávách a ví, o čem ta práce je.“

Nový předseda regionální organizace Miroslav Vohník zmínil, že jeho cílem bude postavit kandidátku ve všech městech okresu Ústí nad Orlicí a dostat se do zastupitelstev a rad měst. Ze svého uplynulého dvouletého období ve funkci zdůraznil úspěchy orlickoústeckého regionu, který se ve volbách ukázal jako jediný pravicový. Nový předseda také informoval, že regionální organizace pod jeho vedením dokázala efektivně hospodařit s rozpočtem a neskončila ve ztrátě.

Regionální sněm zvolil kromě předsedy i dva místopředsedy, kterými se stali Miloš Fogl a Daniel Šopa.

Odkaz na rozhovor s novým předsedou zde:

Odkaz na rozhovor s Jaroslavem Zedníkem:

Lucie Mičková

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ