Do nadcházejících komunálních voleb a pro následné volební období se tradiční demokratické strany ODS, KDU-ČSL a TOP 09 dohodly na vytvoření předvolební koalice SPOLU ve Vysokém Mýtě. Tímto krokem chtějí zvýraznit a posílit svoji mnohaletou úspěšnou spolupráci při správě města založenou na společných hodnotách, které strany prosazují i na celostátní úrovni. 

1. 8. 2022

Zároveň tak s vědomím odpovědnosti za další rozvoj města chtějí voličům usnadnit rozhodování, které ze stran dát svůj hlas a dosáhnout tak společně co možná nejlepšího výsledku ve volbách pro posílení svého vlivu na směřování a rozvoj Vysokého Mýta, na kterém jim vždy velmi záleželo a záleží. 

„Tříštění sil nikam nevede. Všechny tři subjekty k sobě mají blízko, jsou čitelné a mají podobné programy. Po spolupráci na celostátní úrovni jde o logický krok. Máme kompetentní kandidáty. Kandidátka disponuje odborníky v klíčových oblastech důležitých pro chod města. Mojí programovou prioritou je čisté Mýto,“ říká Miloš Fogl, lídr za TOP 09.

Kandidátka SPOLU Vysoké Mýto nabídne osvědčené a důvěryhodné spoluobčany. Někteří z nich se komunální politikou zabývají ve svém volném čase již mnoho let, jiní do ní teprve vstupují a ucházejí se o přízeň voličů poprvé. Společně předloží svůj volební program „SPOLUpracujme pro Vysoké Mýto“, inspirovaný mj. podněty z tvorby strategického plánu města. Jedničkou kandidátky bude současný místostarosta Mýta Martin Krejza (ODS)

Volební program bude obsahovat čtyři základní priority: životní prostředí, efektivní správa města, infrastruktura a doprava, občanská společnost a vzdělávání.

Ondřej Müller, krajský manažer

Štítky
Osobnosti: Miloš Fogl
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme