24. 10. 2022

Ve středu 19. října 2022 proběhlo ustavující zasedání Zastupitelstva města Vysokého Mýta. Vedení města se žádným dramatickým způsobem nemění. Svou pozici očekávaně obhájil stávající starosta (Nestraníci, nově 6 mandátů) i místostarosta Martin Krejza (ODS) kandidující za SPOLU. TOP 09 obsadí již tradiční jedinou pozici v zastupitelstvu města.

Kolice SPOLU získala ve Vysokém Mýtě téměř 17% hlasů, 4 mandáty zastupitelů a těsné čtvrté místo v pořadí zvolených subjektů. „Výsledek voleb je pro nás lehkým zklamáním, ale stranické kandidátky to měly složité všude. Druhé místo ziskem 19% obsadila „parta“ Patrioti (taky 4 mandáty), pytel blech „neřízen z ústředí“, který se ani nenamáhal sepsat volební program. Jejich naprostá bezradnost a nepřipravenost 14 dní zbytečně blokovala povolební vyjednávání.“ říká předseda TOP 09 Vysoké Mýto Miloš Fogl. Širokou koalici doplňuje Volba pro město se 2 mandáty.

Koalice SPOLU Vysoké Mýto bude usilovně naplňovat svůj volební program a spolupracovat na řešeních, která budou prospěšná všem občanům Vysokého Mýta.

Miloš Fogl, předseda TOP 09 Vysoké Mýto

Štítky
Osobnosti: Miloš Fogl
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme