Víme, kam jdeme… do komunálních voleb

Malé ohlédnutí do historie

26. 6. 2014

V letošním roce slaví místní organizace TOP 09 v České Třebové druhé narozeniny, proto je na místě ohlédnout se a posoudit, jaké ty dva roky byly. Po schválení založení MO začala naše činnost pozváním pana docenta Leoše Hegera na besedu se zájemci u bowlingu v Národním domě. Následně se naše organizace zapojila do volby prezidenta. Náš kandidát, pan kníže Schwarzenberg, nakonec klání nezakončil vítězně. Povedlo se ale oslovit velkou část populace, zapojit i mladé voliče a získat ve společnosti podporu i nové členy pro TOP 09.

            Po prezidentské volbě jsme pozvali předsedu Schwarzenberga k návštěvě našeho regionu. Setkání s ním si nenechalo ujít mnoho občanů Žamberku, Litomyšle a České Třebové. V rámci krajských voleb jsme uspořádali i akce pro děti, například plavání s TOP 09 v českotřebovském krytém bazénu.

            Z dalších akcí bych připomenul nedávno konané jednání výkonného výboru TOP 09 v České Třebové. Přítomní poslanci navštívili místní podniky včetně velkého investičního projektu – firmy Metrans. Při této příležitosti byl zdůrazněn vliv komunikace R 35 na veškeré dění v našem regionu.

            V současné době se naše místní organizace připravuje na podzimní komunální volby. A co můžeme občanům nabídnout? Kombinaci zkušeností našeho starosty pana Zedníka s novými tvářemi společné kandidátky.

            Občanům nechceme slibovat vzdušné zámky, ale poctivou práci pro naše město. Ctíme tradiční hodnoty a neděláme populistickou politiku. Naše místní organizace je stále vstřícná pro všechny pracovité lidi, kteří jsou ochotni udělat něco pro druhé.

 

Za MO TOP 09 Česká Třebová, Pavel Doubrava
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme