17. 4. 2014

Na závěr pobytu poslanců TOP 09 v Pardubickém kraji a v České Třebové byla připravena ještě večerní akce v hotelu Bravo.  Zájemci o setkání s exministry financí, zahraničí a zdravotnictví – tedy s panem Kalouskem , s knížetem Schwarzenbergem a s panem docentem Hegerem se sešli v pondělí 14. 4. 2014 po 19 hodině. Přesto, že nebyl pro setkání vybrán nejlepší termín, sešlo se nakonec reprezentativní množství zájemců o debatu.

U stolů se probírala všechna možná témata a večer příjemně plynul v přátelském duchu. Myslím, že všichni účastníci ocenili civilní přístup našich stranických špiček a alespoň trochu si mohli opravit své mínění o politicích.

A co dodat na závěr ? Z mého pohledu se myšlenka výjezdu členů výkonného výboru osvědčila. Každý kraj a každé město má své priority a svá témata. Pro náš kraj je jistě důležité zahájení výstavby R 35 a pro naše město je jistě přínosem firma Metrans a její investice. Na důležitost těchto našich zájmů se nám podařilo určitě poukázat.

Pavel Doubrava, předseda MO Česká Třebová
Galerie