Sláma: TOP 09 v Pardubicích sází na technologické obory

10. 5. 2017

Pozitivní rozvoj jak uvnitř strany, tak vůči jejímu okolí, si jako motto svého působení ve funkci vytýčil nový předseda Regionální organizace TOP 09 Pardubice Michal Sláma, projektový manager a vědecký pracovník.

“Jsem připraven potvrdit pozici TOP 09 jako kvalitního partnera v rozvoji našeho regionu. Mou oblastí jsou především technologické, znalostně intenzivní obory, kde má náš region obrovský potenciál. Věřím, že TOP 09 může být velmi prospěšná nejen v této oblasti. Máme odborníky a chuť k pozitivnímu rozvoji,” nastiňuje cíle regionální organizace TOP 09 Pardubice Michal Sláma, regionálním sněmem nově zvolený předseda.

Naráží tak na to, že on sám je předsedou komise města Pardubice pro IT a strategii, a že v regionální organizaci strany není zdaleka jediným odborníkem v oblasti infomačních technologií. Pardubicko přitom už nyní patří mezi důležitá technologická centra České republiky a TOP 09 je podle Michala Slámy odhodlána udělat vše pro další posílení tohoto postavení regionu.

“Vnitrostranicky se chci zasadit o rozvoj členské základny, chci podpořit členy s chutí zakládat nové místní organizace a chci pracovat s podporovateli TOP 09. Jsem potěšen, že do výboru byly zvoleny také dvě velmi schopné dámy – je to pro mne potvrzení mého dlouhodobého názoru, že to jde i bez kvót a nařízení,” komentuje průběh regionálního sněmu nový předseda Michal Sláma.

Posty místopředsedů obsadili předseda místní organizace v Přelouči pedagog Miroslav Tyč a nově i člen výkonného výboru TOP 09  podnikatel Michal Pilař. Do regionálního výboru byly sněmem zvoleny také Kateřina Křičková a Petra Srdínková.

Ondřej Müller, krajský manažer

Štítky
Osobnosti: Michal Sláma
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme