Regionální organizaci TOP 09 Pardubice povede Michal Sláma

15. 4. 2019

Michal Sláma, povede dál regionální organizaci působící v okresu Pardubice. „Za poslední dva roky přišlo do TOP 09 mnoho nových členů, byl bych rád kdyby se to nyní projevilo i na růstu počtu místních organizací v regionu,“ vysvětluje Michal Sláma. „Chci přispět integračním tendencím v našem regionu a vytvořit středopravicovou platformu prosazující odpovědnou a realistickou politiku. Taková platforma by navíc měla mít větší šanci úspěchu než rozdrobené síly menších subjektů s velmi podobným programem,“ uzavírá staronový předseda.

Místopředsedou strany se stal Michal Pilař. "Čekají nás volby do Evropského parlamentu a příští rok do kraje. Chceme zaujmout voliče tradičně kvalitním programem, zajímavými osobnostmi a zkušenými experty. Budeme i nadále pořádat akce pro veřejnost nejen v předvolebním období, diskutovat o názorech občanů a zapojovat se co nejčastěji do veřejného dění,“ shrnul úkoly regionální organizace Michal Pilař.

V regionální výboru bude pracovat také bývalý primátor města Libor Slezák, finanční expert strany Stanislav Hlavatý a v neposlední řadě projektová koordinátorka Kateřina Křičková.

Ondřej Müller, krajský manažer

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ