Předsedou regionu zůstává Michal Sláma. Chce větší spolupráci s  mladými lidmi

3. 5. 2023

Vedení regionální organizace TOP 09 zůstává ve stejném složení. Stranu v okrese Pardubice dál povede vědecký pracovník a krajský zastupitel Michal Sláma.

“Situace, kdy celý výbor obhájí své posty a navíc hlasy všech delegátů,  je velmi unikátní, ale snad svědčí o dobrých výsledcích naší práce. Úkolem výboru v nadcházejícím funkčním období bude mimo podpory členské základny i budování expertních týmů v podobě podporovatelů a využívání takové názorové platformy pro prezentaci našich postojů na místní, regionální i krajské úrovni,” říká staronový předseda Michal Sláma.

Michal Sláma působí jako vědecký pracovník královéhradecké univerzity a spolumajitel softwarových a technologických společností, zabývajících se vývojem webových a zdravotnických aplikací, především pro podporu terapie osob s poruchami autistického spektra. Od roku 2020 je krajským zastupitelem.

“Jako nadějná se při budování členské základny jeví spolupráce s TOP týmem, tedy mládežnickou organizaci TOP 09. Tato skupina aktivních lidí již dříve projevila hluboký zájem o veřejné dění a mnoho členů se již dostalo do situace, kdy je přirozené převzít i osobní odpovědnost za další vývoj věcí veřejných,” dodává Michal Sláma.

Také místopředseda regionální organizace zůstává stejný. Byl jím zvolen projektový manažer a zastupitel na obvodu Pardubice VI. Michal Pilař. V regionálním výboru budou pracovat také Kateřina Křičková, Jakub Jeřábek a Lukáš Rousek.

Ondřej Müller, krajský manažer

Osobnosti: Michal Sláma