× Pojďte do toho s námi.

Pardubickou TOP 09 povede Ondřej Müller

31. 3. 2021

Největší organizace TOP 09 v kraji si zvolila nové vedení. Stranu v krajském městě povede konzultant v médiích, reklamě a PR Ondřej Müller.

TOP 09 jedná v této době výhradně online a i volební sněm místní organizace Pardubice se tak poprvé musel uskutečnit přes videokonferenci. V tajné volbě předsedy uspěl ziskem hlasů všech delegátů Ondřej Müller. „Míra důvěry, kterou do mě vkládají lidé, kterých si nesmírně vážím, je velmi zavazující. Myslím, že ode mě očekávají nový impulz, který stranu zdravě „nakopne“ a připraví na komunální volby v roce 2022. Chci stranu více otevřít. Každý, kdo souzní s hodnotovým desaterem TOP 09, má u nás dveře otevřené,“ říká nový předseda TOP 09 Pardubice.

Ondřej Müller se narodil v roce 1988, je ženatý a vychovává dvě dcery. Profesně se zabývá PR a marketingem, pracuje jako Krajský manažer TOP 09.  Je spoluzakladatelem úspěšné sportovní organizace. Sportu, zejména triatlonu, se intenzivně věnuje i ve volném čase. Členem TOP 09 je od roku 2012.

Místopředsedou byl zvolen Michal Sláma, který má s vedením místní organizace zkušenost z let minulých. „Jsem rád, že jsem mohl předat předsednictví pardubické organizace někomu tak schopnému a zkušenému, jako je Ondřej Müller. Naše strana dostane v podobě Ondřeje novou energii a nové nápady, tak potřebné pro nadcházející kampaň a další život strany,“ říká Michal Sláma, vědecký pracovník a krajský zastupitel.

V místním výboru bude pracovat také právník a dopravní expert Martin Slezák, projektový manažer Michal Pilař a soudní znalec v oborech ekonomika a stavebnictví Jan Jošt.

MO TOP 09 Pardubice

Osobnosti: