Ondřej Müller obhájil post předsedy a dál povede TOP 09 Pardubice

29. 3. 2023

Vedení největší organizace TOP 09 v kraji zůstává ve stejném složení. Stranu v krajském městě dál povede PR manažer a zastupitel města Ondřej Müller.

Před dvěma lety nastoupilo nové vedení TOP 09 s jediným cílem – uspět ve volbách a vrátit TOP 09 do komunální politiky v Pardubicích. To se povedlo. 

"Půl roku jsme vedli složitá předvolební jednání a poté učinili strategické rozhodnutí o vzniku koalice SPOLU. TOP 09 má nyní zastupitele na magistrátu i na obvodech, pracujeme v komisích rady i v dozorčích radách městských firem,“ shrnuje staronový předseda Ondřej Müller, který obdržel v tajné volbě hlasy všech delegátů sněmu. „Vnímám to jako hezké vysvědčení pro celé vedení, důkaz, že jsme splnili úkol. Zároveň je to motor a energie do další práce, důvěry si moc cením.“

Ondřej Müller se narodil v roce 1988, je ženatý a vychovává dvě dcery. Profesně se zabývá PR a marketingem, pracuje jako Krajský manažer TOP 09. Od roku 2022 je také zastupitelem města a členem dozorčí rady EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.

MV TOP 09 Pardubice

Také místopředseda TOP 09 Pardubice zůstává stejný. Byl jím zvolen vědecký pracovník a krajský zastupitel Michal Sláma. „Čekají nás nové výzvy a nové úkoly. Rádi bychom pomohli v boji proti dezinformacím, proto chystáme na toto téma i veřejnou přednášku pro seniory. Připravujeme také akce na podporu Ukrajiny. V neposlední řadě chceme k zájmu o politiku přivést mladé lidi a plánujeme proto tak užší spolupráci i s naší mládežnickou organizací TOP tým,“ shrnuje Michal Sláma agendu pro další období. 

Michal Sláma působí jako vědecký pracovník královehradecké univerzity a spolumajitel softwarových a technologických společností, zabývajících se vývojem webových a zdravotnických aplikací, především pro podporu terapie dětí s poruchami autistického spektra. Od roku 2020 je krajským zastupitelem. 

V místním výboru bude pracovat také právník, dopravní expert a zastupitel města Martin Slezák, soudní znalec v oborech ekonomika a stavebnictví Jan Jošt a projektový manažer, zastupitel na obvodu Pardubice VI. Michal Pilař.

TOP 09 Pardubice

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme