Na sněmu TOP 09 v Pardubicích bodovaly nové osobnosti

27. 4. 2015

Místní sněm ještě před samotnou volbou předsedy, místopředsedy a členů výboru vznesl a přijal návrh na rozšíření místního výboru z pěti na sedm členů, z důvodu nárůstu členské základny TOP 09 v  Pardubicích. Funkci předsedy místní organizace jednomyslně obhájil radní města Pardubice, pan Libor Slezák. Místopředsedou byl zvolen člen regionálního výboru a předseda komise pro strategii při Radě města Pardubice, Michal Sláma. Stávající členy místního výboru Jana Němce a Michala Pražana pak doplnili nově zvolení kandidáti, jmenovitě zastupitelka města Ludmila Ministrová, Jan Jošt a Michal Pilař.

TOP 09 má v Pardubicích tři zastupitele a jednoho radního. „Členství ve většinově středo-levé koalici na pardubické radnici je pro pravicovou stranu výzvou. Našim voličům stále dlužíme snižování přerozdělování, vytvářených hodnot a potlačování klientelismu. Předpokládáme, že jako členové koalice to dokážeme ovlivnit lépe, než jako členové opozice vedené komunálními volebními sdruženími.“ řekl staronový předseda, Libor Slezák

TOP 09 Pardubice