MUDr. David Bayer

Narodil se ve slezském Bohumíně v roce 1970, kde absolvoval gymnázium. Po absolvování Lékařské fakulty UK v Hradci Králové v roce 1994 pracuje jako lékař v oboru psychiatrie a adiktologie. Od roku 2008 je primářem Psychiatrického oddělení v Žamberku. Předtím pracoval jako sekundární a vedoucí lékař v krajských a fakultních nemocnicích v Liberci, Hradci Králové, Pardubicích a Olomouci. Na vedlejší úvazky učil na LF a pracoval v  o.s. Laxus Hradec Králové.

Od roku 1998 bydlí v Pardubicích, nyní na Dukle. Je ženatý a má dva syny 17 a 11 let. Z koníčků je to především rybaření, dále knihy, filmy, rocková a alternativní hudba.

Do loňského roku, kdy vstoupil do TOP09, nikdy nebyl členem žádné strany ani jiné organizace či zájmového sdružení mimo o.s. Péče o duševní zdraví – region Pardubice (od 1.1.2010 jako člen představenstva). Mimo výše uvedeného zaměstnání nemá profesní závazky a nemá ani jiné neformální vazby.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ

Sladkovského 433