26. 4. 2018

Zastupitelka města a majitelka rodinné firmy se narodila v Pardubicích, kde dosud žije a pracuje. Od roku 2013 se aktivně podílí na správě města. Je členkou zastupitelstva Statutárního města Pardubice a zastupitelskou 1. městského obvodu. Pracuje v představenstvu Dostihového spolku a.s. , kde je jejím cílem rozvoj a modernizace areálu, zvýšení věhlasu pardubického závodiště a také spolupráce s partnerskými městy v rámci Euro Equusu. Profesí chemická laborantka vybudovala s manželem dvě firmy, jedna provozuje městské koupaliště a autokemp Cihelna a druhá Autoservis Dubina. Ludmila Ministrová je aktivní v charitativní oblasti - deset let je členkou dozorčí rady SPID Handicapu, který sama finančně podporuje. Spolupracuje a přispívá dětským domovům v Pardubicích a v Chrudimi, stejně tak pardubickému Klokánku a domovu pro seniory. Založila charitativní Lions club Hradubice, který je součástí celosvětové organizace a prostřednictvím této organizace pomáhá nevidomým, slabozrakým a dětem nemocným cukrovkou.

Ondřej Müller, krajský manažer

Osobnosti: Ludmila Ministrová