Regionální organizaci Chrudim dál povede Vladislava Michalová

17. 5. 2013

Čtyřleté úsilí a práci Vladislavy Michalové ocenili delegáti regionálního sněmu nominací a následným zvolením do funkce předsedkyně regionální organizace. Funkce obhájili i ostatní členové vedení regionu, konkrétně místopředseda Jiří Urválek ze Slatiňan, Dana Šťastná z Chrudimi, Josef Šumpík z Chrasti a Petr Valeš z Luže.

„Předsednictvo regionální organizace musí makat, musí to být lidi, na kterých je vidět, že mají o takovou práci zájem. Já jsem ráda, že jsme svou prací přesvědčili všechny členy i mladé a ty, kteří do TOP vstoupili nedávno,“ prohlásila po skončení sněmu staronová předsedkyně Vladislava Michalová.

Mimo volby vedení regionální organizace se i živě diskutovalo o přípravách na podzimní krajský sněm. „Otázku, kterou musíme hluboce zvážit je počet členů nového krajského výboru. Slyšet by měly být hlasy z jednotlivých místních organizací, ty ví, co potřebují, na druhou stranu by měl být krajský sněm akceschopný,“ zamyslel se nad otázkou předseda revizní komise Jiří Horák.

Delegáti regionálního sněmu se shodli i na podpoře nominací do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Nominace dostali Vladislava Michalová, Jiří Horák a Dana Šťastná.

Jan Smeták
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme