Představení lídra slatiňanské kandidátky

Ing. Dana Šťastná

6. 10. 2014

Od roku 2011 vede sociální firmu Kruh zdraví. Je to Alternativní jídelna, kde poskytuje zdravé stravování pro veřejnost od rána do večera během pracovního týdne. Je členem celostátního Klubu sociálních podnikatelů a poskytuje v této oblasti konzultace a poradenství všem, kteří chtějí o problematice sociálního podnikání v ČR vědět více nebo se chystají sociální podnik založit. Velmi si váží ocenění, které se ji v této oblasti v rámci Pardubického kraje dostalo – zaměstnavatel roku 2013 – za stejný přístup při zaměstnávání lidí se zdravotním postižením. Mezi jejími zaměstnanci jsou i klienti z DSS Slatiňany. Má také hezkou spolupráci s tamní arteterapeutickou dílnou.

V současné době realizuje projekt, který významně podpoří ozdravení školního stravování a využívání regionálních surovin především v Pardubickém kraji.

Je aktivní členkou Místní akční skupiny Chrudimsko – držitelem certifikátu „Železné hory regionální produkt” pro žitný kváskový chléb, který pečeme v Kruhu zdraví z mouky z mlýna v Janderově.
Jako dobrovolník navštěvuji se svou fenkou Šejlou klienty denního stacionáře POHODA, kde se jim v canisterapeutickém páru snažíme zpříjemnit čas.

V Kochánovicích, kam se přistěhovala z Chrudimi před rokem, ji okouzlila především nádherná příroda, kterou má velmi ráda a využívá ji ke každodenní obnově její životní energie, běháním a plaváním. Má zkušenosti s prací ve státní správě a samosprávě, pracovala jako tajemnice městského úřadu, členka kontrolního a finančního výboru zastupitelstva v Chrudimi.

K životu i práci přistupuje v souladu se svým krédem „neodsuzuj konání druhých – jdi s otevřeným srdcem příkladem”.

Volby:
2014 zastupitelstva obcí - Slatiňany - 1. Dana Šťastná

Pro naše příznivce

Jsme nakloněni všem našim příznivcům. Pokud jste nakloněni i Vy nám, napište na vit.stekly@pce.top09.cz a nechte se například jako host pozvat na náš místní sněm.

top09-slatinany-fb

Můžete nás návštívit a diskutovat s námi i na
našem facebookovém profilu.