× Pojďte do toho s námi.

Osobní poděkování voličům ODS a TOP 09

5. 10. 2020
Milí spoluobčané, kolegové, přátelé,

dovolte mi, abych poděkoval všem, kteří přišli během uplynulého víkendu k volbám do krajských zastupitelstev. Těm, kteří odevzdali svůj hlas koalici ODS a TOP 09 v Pardubickém kraji, ještě o chlup více. Více než 14 procent hlasů a osm získaných mandátů je pro nás úspěchem a důkazem, že pravicová politika bez populismu má smysl.

Velice si vážím celkem 500 preferenčních hlasů, které jsem získal. Ze všech lidí na společné kandidátce to byl 7. největší počet, což by mohlo vzhledem k 8 mandátům evokovat výsledek, že jsem se stal zastupitelem. Bohužel k hranici 5%, kdy bych přeskočil kolegy na čele kandidátky, malý kousek chyběl. Rozhodně ale nešlo o ztracený kroužek! Vaše podpora mimo jiné znamená to, že můj vnitrostranický hlas bude po včerejšku zase o kousek silnější. Že budu mít našim zastupitelům možnost dennodenně tlumočit svoje stanovisko.

Volby jsou nejlepším, a zároveň nejjednodušším způsobem, jak dát najevo svůj názor na dění v zemi, kraji i v místě, kde bydlíte. Už v příštím roce nás čekají další volby. Mějte se do té doby skvěle a zachovejte přízeň TOP 09!

Ing. Vít Steklý,
místopředseda krajské organizace

Osobnosti:
Vít Steklý

Pro naše příznivce

Jsme nakloněni všem našim příznivcům. Pokud jste nakloněni i Vy nám, napište na vit.stekly@pce.top09.cz a nechte se například jako host pozvat na náš místní sněm.

top09-slatinany-fb

Můžete nás návštívit a diskutovat s námi i na
našem facebookovém profilu.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 PARDUBICKÝ KRAJ