× Staňte se našimi členy!

Pilař: Chci zlepšit komunikaci strany

Projev Michala Pilaře před zvolením do předsednictva TOP 09

27. 11. 2019

Vážené delegátky, vážení delegáti,

Jsem v naší straně 7 let a jako její člen pomáhám s kampaněmi a marketingem na všech úrovních, pracuji v orgánech strany a odborných komisích. Jsem zakládající člen krajského TOP týmu a jako krajský předseda Pardubického kraje se snažím oživit fungování kraje, pořádat akce pro členy i veřejnost a podporuji spolupráci s TOPAZ.

Nabízím svoji práci v konkrétní oblasti - kandiduji do predsednictva proto, abych zlepšil komunikaci se členskou základnou, odborníky a vedením strany. Zefektivním využívání nástrojů a služeb, které potřebujeme pro to, abychom naše nápady dokázali rozvinout v zajímavé vize a program, který osloví naše voliče. Není to mé nové téma - snažím se v těchto oblastech pracovat dlouhodobě, například o komisích jsem mluvil na sněmu již před 2 lety a věřím, že s vaší podporou se po sněmu společně pustíme do změn, které zjednoduší práci na programu a komunikaci se členy. To je potřeba řešit v předsednictvu na plný úvazek.

Zajistím, aby každý člen mohl navrhovat změny a podněty s jistotou, že mu vždy někdo odpoví a případně nápad rozvine ve změnu programu nebo směřování strany, aniž bychom museli psát na několik míst.

Platíme za nástroje a služby, které nepotřebujeme, ale chybí nám kvalitní nástroj pro komunikaci, který doplní funkce zastarávajícího my.topu a zlepší naši pozici moderní demokratické strany, která bude snadněji nalézat  další témata pro naše voliče.

Především jde ale o rozdělení úkolů a kompetencí, aby každý věděl, co se od něj očekává a zabralo mu to minimum času. Změnami procesů a prací s informacemi se zabývám déle, než jsem členem strany.

Nebojím se převzít odpovědnost a naplno pracovat pro návrat strany na vrchol. A tím myslím jak blížící se krajské volby, tak volby do parlamentu a náš návrat do středopravicové, nepopulistcké vlády. Budu rád za váš hlas. Děkuji za pozornost a těším se na další spolupráci.

Michal Pilař, nově zvolený člen předsednictva TOP 09

Osobnosti: