Olympic i Ivan Mládek se přidávají ke koncertu Karel na Hrad

4. 1. 2013

Seznam hudebníků a respektovaných osobností, kteří se rozhodli svým vystoupením na open air koncertě Karel na Hrad 9. ledna na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze podpořit prezidentskou kandidaturu Karla Schwarzenberga, se stále rozrůstá.Nejnověji svou účast potvrdil Petr Janda a skupina Olympic, Ivan Mládek & Banjo Band a Ondřej Ruml s Beatburger Bandem. Vzhledem k velkému zájmu účinkujících, jejichž počet pravděpodobně ještě stále není konečný, Koncert za slušného prezidenta – Karel na Hrad začne už v 17 hodin, o hodinu dříve, než bylo plánováno.

Kromě výše jmenovaných na pódiu nebudou chybět ani Tata Bojs s Matějem Ruppertem, Václav Koubek, David Koller & Band, Dan Bárta, Ester Kočičková, Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, Marie Rottrová, kapela Garage, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Xindl X, VOSTO5, Michal Prokop, Justin Lavash, PSH a The Tap Tap a další. Mezi hosty bude i Karel Schwarzenberg osobně.

Vstup na koncert Karel na Hrad je zdarma. Přímý přenos koncertu, který spojil hudebníky různých žánrů a návštěvníkům tak nabídne unikátní zážitek, bude možné sledovat na www.volimkarla.cz.

A proč se Karla Schwarzenberga rozhodli podpořit třeba Zdeněk Svěrák, Vojta Dyk, Ivan Mládek, Marie Rottrová nebo David Koller?

Zdeněk Svěrák: My, co jsme měli rádi prezidenta Václava Havla a neseme tu nálepku pravdoláskařů, nemáme mezi prezidentskými kandidáty moc na výběr. Já bych chtěl za prezidenta Karla Schwarzenberga.

Vojtěch Dyk: Jediný možný kandidát…

Ivan Mládek: Karla Schwarzenbergera chci za prezidenta, protože jako jediný z kandidátů nebyl ani komunista, ani svazák, ani pionýr, ani jiskrička.

Marie Rottrová: Volím Karla Schwarzenberga, protože je to charakterní člověk, který má rád tuhle zemi, má o ni opravdový zájem a věřím, že jako prezident České republiky bude dělat vše pro posílení jejího postavení ve světě. A s nadhledem sobě vlastním bude sjednocovat naše stranické politiky i veřejnost.

David Koller: Pan Schwarzenberg je pro mě zárukou toho, že věci, které se tu dějí, budou mít opravdu demokratický charakter. U dalších kandidátů na prezidentský stolec mám největší problém s tím, že byli všichni nějakým způsobem spojeni s komunistickým režimem, což mi připadá přes míru. Už proto, že bychom byli zpátky u NKVD, StB nebo jako se všechny tyto tajné organizace jmenovaly.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme