17. 9. 2014

Co Vás ve městě v poslední době nejvíc zaujalo?

Hlavně objevující se kvanta zpráv - většinou mimo realitu o tom, co kdo pro město v dohledné době udělá a také co kdo městu a jeho občanům provedl. Jenže to je zřejmě již asi předvolební kolorit.

Na čem teď právě pracujete a co připravujete?

Je toho opravdu hodně - v rámci magistrátu nad dotažením nejdůležitějších úkolů, pomalu nad rozpočtem pro příští rok a snahou zachování výše dotaci do sportu, v rámci basketbalu nad rozjezdem nové sezóny, v rámci svojí firmy nad naplněním a její produkcí a v rámci KV Arény - to je na samostatnou kapitolu.

Co považujete za největší současný problém města?

Jasná koncepce kam se město v současné složité době má ubírat a hlavně pružnost v řešení i když to je díky nastaveným parametrům a zákonům hodně těžké. Konkrétně nám třeba schází dokončení územního plánu a sním spojený rozjezd investičních akci, úprava dopravní obslužnosti, energetický plán,... atd., ale třeba i větší tlak na stát a kraj určený ke vzniku státní vysoké školy v K.Varech s obory lázeňství, balneologie a cestovního ruchu.

Co je nového v KV Areně, případně Bazénovém centru?

Přinesl letošní rok nějaké zajímavé trendy, změny? Jak už jsem říkal to je na samostatnou kapitolu, ale v zkratce se dá konstatovat, že se nám daří pomalu naplňovat ideu o KV Aréně jako multifunkčním areálu, sloužícím Varákům i návštěvníkům co by sportovní, kulturní a oddychové centrum. Konkrétně se nám podařilo v poslední době rozšířit nabídku areálu — v objektu KV Arény o služby sportovního lékaře, fitness studio, rehabilitace, nové dvě pokladny, nový gastro provoz a nastavil.' provozně a energeticky efektivnější režim. Podařilo se úspěšně rozjet bazénové centrum a rozšířit jeho služby o masérské centrum, plaveckou školu, prodejní stánek se sportovním zbožím a od září i nově s možnosti nákupu vstupenek na všechny sportovní a kulturní akce konané v Aréně i jinde. Radost mám i z rozjezdu výstavby haly pro míčové spony a doufejme na podzim i s výstavbou venkovního bazénu se zázemím, přičemž obě stavby by měli v příštím roce doplnit nabídku celého centra, které se tak stane jedním z nejmodernějších a nejkomplexnějších středisek v republice a mělo by přinášet městu a jeho občanům nejen ono sportovní, kulturní a relaxační plus, ale městu snad také marketingový a ekonomický přínos. Takže určitě zvu všechny, přijďte si do Arény zasportovat, zarelaxovat, mrknout na hokej nebo jiný sport, dobře se najíst nebo přijďte na kulturu — třeba v říjnu na koncert Jamese Blunta.

Děkujeme za rozhovor

zdroj: Karlovarské noviny

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme