Otys: Připravíme kandidátku do krajských voleb. Se STAN, KOA a KDU-ČSL

2. 12. 2015

Předsednictvo krajského výboru TOP 09 Karlovarského kraje jednomyslně schválilo přípravu společné kandidátky do nadcházejících krajských voleb s koalicí STAN, KOA a KDUČSL a společného memoranda. „Krajský výbor TOP 09 pověřuje předsedu a místopředsedu, aby pokračovali v dalších vyjednáváních. Tým bude tvořit Lukáš Otys, Petr Zahradníček a Petra Kadlečková,“ uvedl Lukáš Otys, krajský předseda TOP 09.

„Je mi potěšením, že můžeme navázat na spolupráci, která v krajském zastupitelstvu úspěšně funguje od posledních krajských voleb, a vidím jako přínos příchod KDU-ČSL. Čeká nás ještě několik kol vyjednávání, abychom se shodli na všech bodech spolupráce, ale jsem přesvědčen, že společnou řeč najdeme a staneme se pro naše občany tou pravou volbou,” uvedl Lukáš Otys, předseda TOP 09 v Karlovarském kraji a člen předsednictva TOP 09.

Podle Jitky Pokorné, krajské předsedkyně STAN a starostky Nové Role, zůstává už uzavřená kandidátka pod stejným názvem, tedy krajská koalice STAN, KOA s podporou KDU­ČSL a nyní i TOP 09.

„Pochopitelně TOP 09 nabídneme na kandidátce vhodné umístění jejích kandidátů, ale jde nám především o osobnosti,“ zdůraznila. Kandidát TOP 09 by tak mohl kandidovat i ze třetího místa. „Vše ale musíme ještě detailně projednat,“ dodala Jitka Pokorná, dvojka na této kandidátce. Lídrem je primátor Petr Kulhánek.

zdroj: 2.12.2015, Chebský deník  str. 02  Region

Štítky
Osobnosti: Lukáš Otys
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme