Ostrovská TOPka nabídne restaurátora i velitele hasičů

18. 7. 2014

K hlavním cílům politiky ostrovské místní organizace TOP 09 vždy patřil zájem o ty oblasti městského života, které byly doposud spíše přehlíženy. Kromě šetrného hospodaření a odpovědného nakládání s městskými prostředky či postupné revitalizace obytných vnitrobloků se náš zájem klonil rovněž ke sportovním a kulturním aktivitám. Vždy jsme totiž byli přesvědčeni, že Ostrov má být místem, které nabízí svým občanům rozmanité možnosti, jak trávit svůj volný čas a rozvíjet své nadání. Z těchto důvodů jsme spolu s koaličními partnery podpořili modernizaci promítacího sálu domu kultury, zavedli tradici farmářských trhů, dokončili výstavbu tzv. Ostrovského ronda a cyklostezky z Horního Žďáru do Jáchymova, realizovali dlouho a nesmyslně odkládaný projekt skateparku, obnovili chátrající lauenburský zámek a zahájili přeměnu zanedbané oblasti tzv. kopce na moderní sportovní park.

Abychom byly schopni těchto úspěchů dosáhnout a pokračovat v nich i po říjnových komunálních volbách, snažili jsme se od doby svého vzniku do svých řad získat opravdové místní osobnosti rozličných oborů a profesí. Zkrátka aktivní občany, kteří jsou schopni nabídnout netradiční úhel pohledu na věci a okolnosti, které mohou běžnému oku snadno uniknout. Na naší kandidátce do zastupitelstva města tak naleznete osoby pohybující se ve světě kultury a vzdělání: od restaurátora historických památek, přes novináře až po studentku práva; v oblasti sportu: volejbalového trenéra či aktivního hráče fotbalu; až po oblast podnikání: drobné podnikatele a vedoucího bankovní pobočky. Nechybí ani velitel sboru dobrovolných hasičů či místní gymnazista. Opravdu rozmanitá skupina lidí, že?

Více informací o nich a našem volebním programu se postupně dozvíte na facebookovém profilu TOP 09 Ostrov a na tomto webu.

Jan Železný, zastupitel města a místopředseda místní organizace TOP 09 Ostrov
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme