Nezajímá Vás politika na celorepublikové úrovni?

10. 9. 2014

Nezajímá Vás politika na celorepublikové úrovni, protože máte pocit, že nemůžete nic změnit nebo že se Vás to netýká? Mluví politici v televizi úplně jinou řečí než vy? Chápeme. Politika nemusí bavit a zajímat každého. Ovšem nyní zbystřete! Nadcházející událost se Vás bude dotýkat přímo a lidé, které budete vídat, mluví stejnou řečí jako Vy. Jsou to možná Vaši kamarádi, Vaši sousedé, známí, lidé, které jste potkali nedávno v obchodě, kdo ví. Žijí ve stejném městě jako Vy a trápí je stejné problémy.

Právě nastává Váš čas, záleží na Vás víc, než si myslíte. Tito lidé se situací v Chebu totiž chtějí něco dělat, a proto se ucházejí o Váš hlas v komunálních volbách. Ty se konají ve dnech 10. a 11. října 2014 a právě Váš hlas může rozhodnout a ledacos změnit.

Může se stát, že Vás strana TOP 09 nezaujala či Vás například zklamala svou politikou na celorepublikové úrovni. To vše se může stát. Neházejte ovšem všechny do jednoho pytle. Politika na lokální úrovni se od té vrcholové liší. Lidé, kteří se ucházejí o Vaše hlasy, žijí v Chebu stejně jako Vy. Trápí je problémy stejné jako Vás. Ostatně svůj volební program, kterým Vás chtějí zaujmout, tvořili právě z podnětů, které se jich každodenně dotýkají a pálí je. Chtějí v Chebu žít dobrý a kvalitní život, stejně jako Vy. Proto dejte ve volbách hlas lidem, kterým věříte – ať už se nachází na jakémkoliv místě politického spektra.

„Přijďte k volbám, má to smysl! Teď jste na tahu Vy!“

Martin Rejsek, kandidát do zastupitelstva města Cheb
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme