Netoužím žít v izolaci s českou korunou a myslet si, že jsme pupkem světa!

20. 5. 2014

„Možná přijdou Eurovolby někomu zbytečné, ale mně ne... Netoužím žít v izolaci s českou korunou a myslet si, že jsme pupkem světa. Netoužím po tom, aby moje děti hleděly s obavami na východ, co zase nějakého ras-putina napadne. Chci být součástí tradičního evropanství a doufat, že to s tím multikulturismem příliš Evropa nepřežene... Ale i o tom jsou Eurovolby. Takže já jdu a jména, jako Luděk Niedermayer nebo senátor Štětina jsou pro mě zárukou, že Topka vyšle do Evropy signál, který sdílím...“

Petr Zahradníček, předseda TOP 09 Karlovarského kraje

 

Proč jdou k volbám a volí TOP 09?

Lukáš Otys, místopředseda TOP 09 Karlovarského kraje

 „V čele naší kandidátky stojí vážení a uznávaní odborníci. Bereme vážně naši kandidaturu a nenominujeme vysloužilé politiky a jako Evropan cítím osobní povinnost hlasováním ovlivnit budoucnost svou a svých budoucích dětí.“

Petr Mach - člen krajského předsednictva, předseda regionální organizace TOP 09 Cheb

Protože se jedná o konzervativní stranu. Protože má předsedu Karla. Není spjata /aspoň zatím/ se žádnou vládní nebo jinou aférou."

Vítězslav Padevět - člen krajského výboru, předseda MO Velká Hleďsebe

Vítězslav Padevět - starosta Velké HleďsebeBudu volit kandidáty TOP 09,  protože ve mně vzbuzují největší důvěru. Budu volit naše kandidáty,  protože jsou pro mne zárukou proevropské politiky. A budu volit TOP kandidáty, protože Topka je od prvního dne ve své politice konzistentní a nepodléhá žádným populistický projevům".

  

 

Jan Železný - předseda regionální organizace Karlovy Vary

Jan ŽeleznýTOP 09 půjdu volit z jednoduchého důvodu - je to jediná relevantní konzervativní a pravicové strana na české politické scéně, která má pozitivní vztah k Evropě. Naše členství v EU přitom chápu jako významnou záruku přetrvání hodnot, jako jsou demokracie, svoboda, liberalismus či elementární úcta k lidským právům a životu každého jednotlivce. Tedy hodnot, které se v Evropě vytvářely po staletí a dodnes ji činí výjimečnou. Současná krize na Ukrajině však ukázala, že ani v 21. století nemusí být samozřejmostí".

 

 

Hana Janischová - bývalá členka předsednictva krajského výboru

Mgr. Hana JanischováVážím si lidí, kteří vedou TOP 09. Konečně někdo ví, že naše místo je v Evropě. Vidí svět kolem sebe realisticky a neslibuje, co nemůže splnit. Je nositel a ochráncem základních lidských hodnot".

 

 

 

Jiří Beneš - předseda místní organizace Sokolov

Stabilní pravice, demokratické hodnoty, máme rádi Karla, pro zachování střední ekonomické vrstvy, podpora vzdělanosti, patříme do Evropy".

Roman Maleček - předseda místní organizace Karlovy Vary

Roman Maleček„Proč jdu volit TOP 09? Protože nechci kašlat na Evropu a protože topka předkládá nejen rozumné kandidáty, ale přináší i rozumné návrhy a názory jak v Evropě i s Evropou fungovat".

 

 

 

Radek Novotný - člen výboru místní organizace Karlovy Vary

Ing. Radek Novotný„Proč jít k volbám do Evropského parlamentu a proč podpořit právě TOP 09 ?
Je to prosté. Když mi něco zásadně ovlivňuje život, chci být u toho a mít možnost to ovlivňovat. Pokud to nemohu ovlivňovat já sám, chci aby to za mne dělali lidé, kterým věřím. Udělejte si příští týden v pátek nebo sobotu půl hodiny času a pomozte ovlivnit dění v Evropě svým malým dílem.“

 

 

V Karlových Varech dne 20.5.2014

Štítky
Osobnosti: Petr Zahradníček
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme