Vaněk: Přidejte se k nám a pojďte s námi do toho !

4. 6. 2020

Vážení podporovatelé, studenti a naši blízcí,

přidejte se k nám a pojďte s námi znovu rozvíjet veškeré aktivity přímo ve Vašich městech a obcí v Karlovarském kraji.

"Často krát se totiž setkávám s osobním názorem a vyjádřením na našich akcí z úst podporovatelů a příznivců TOP 09 v KV kraji, že je zapotřebí změnit toto či ono a že není dobré toto neřešit a nebo naopak tento konkrétní problém řešit takto!" říká Petra Vaněk, krajská manažerka TOP 09 v KV kraji

 A právě proto znovu oslovuji a vyzývám všechny kolem nás, abychom svoji individuální aktivitu z jakéhokoliv koutu Karlovarského kraje zhmotnili a pracovali přímo jako členové TOP 09 v jednotlivých místních organizacích přímo v našich  městech a obcích. 

Chybí Vám nějaká místní organizace přímo ve Vašem okolí a máte zájem o její založení?

Neváhejte zkontaktovat moji osobu a osobně Vám slibuji podporu a pomoc s administrací přihlášky a informuji Vás o dalších možnostech zapojení se v rámci člensví v TOP 09 v našem kraji.

Právě teď, před krajskými volbami je čas, společně pomoci řešit podněty a problémy, které vzejdou z Vašich postřehů a zažitých zkušeností. Společně tak můžeme připravit a doplnit již vznikající volební program a  také  v případě Vašeho zájmu podpoříme a pomůžeme s organizací volební kampaně do nadcházejí cích krajských voleb.

Přihlášku je možné stáhnout a vyplnit přímo v tomto odkazu : https://www.top09.cz/files/soubory/prihlaska-k-clenstvi-v-top-09_26.pdf

V případě zájmu a potřeby mě neváhejte kontaktovat telefonicky na mob. čísle: 775906139 

a nebo emailovou formou :petra.vanekv@top09.cz.

Děkuji a těším se na spolupráci

Petra Vaněk, krajský manažer TOP 09 v KV kraji

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme