TOP 09: V kontaktní kampani ujedeme 5 tisíc kilometrů

TOP 09 v Karlovarském kraji vsadila na kontaktní kampaň a během tří týdnů její kandidáti najedou při cestách za voliči téměř 5 tisíc kilometrů. Lídr kandidátky Petr Zahradníček i další kandidáti do Poslanecké sněmovny společně s týmy podporovatelů a členů chtějí oslovit v 50 městech a obcích až 20 tisíc lidí, kterým nabídnou informace o programu a vizi TOP 09.

12. 10. 2017

„Jsme zastánci Evropské unie, být součástí Evropy je to správné ukotvení české zahraniční politiky. O tom mluvím s lidmi na veřejných akcích, ale řešíme i další témata. Vysvětluji jim například, proč považujeme za problém ohrožení svobody v naší zemi,“ říká Petr Zahradníček, lídr kandidátky TOP 09 v Karlovarském kraji a místostarosta Lokte.

„Je povzbudivé, jak mnoho lidí je ochotno si poslechnout naše argumenty. Hodně se zajímají o to, jak chceme ulehčit podnikatelům od byrokracie. Nebo zavést elektronizaci úřadů, aby bylo možné maximum věcí vyřídit přes počítač z domova,“ uvedl krajský předseda TOP 09 Lukáš Otys, který kandiduje na 4. místě.

Za voliči se kandidáti TOP 09 v Karlovarském kraji vydali už 29. září a plánují je osobně oslovovat až do předvolební středy 18. října. Opakovaně je můžete potkat v Karlových Varech, v Sokolově a v Chebu, s kontaktními týmy vyrážejí také za občany Jáchymova, Ostrova, Velké Hleďsebi, Chodova a dalších desítek obcí.

„Budoucnost naší země není lidem lhostejná. Zajímají je naše názory, propagační materiály a ochotně diskutují o tom, proč volit právě TOP 09. Je příjemné zjistit, že k debatě nepotřebují koblihu,“ přidává postřeh z terénu kandidát Lukáš Otys.

Podrobnosti o průběhu kontaktní kampaně najdete v našem kalendáři akcí.

Petra Vaněk
krajská manažerka TOP 09 Karlovarský kraj

Karlovy Vary 12. října 2017

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme