TOP 09 v Karlových Varech nadále povede Petra Vaněk

28. 6. 2017

Místní organizace TOP 09 v Karlových Varech si do svého čela opět zvolila Petru Vaněk. Povede ji spolu s místopředsedkyní Sylvií Kunešovou a dalšími třemi členy výboru.

„Důvěra, kterou mi vyslovili kolegové ve straně, je pro mě osobní výzvou. Mým cílem je v kampani zásadně podpořit lídra krajské kandidátky pro volby do Poslanecké sněmovny Petra Zahradníčka a poté dovést TOP 09 k úspěšným komunálním volbám. Chceme být i nadále stranou, která přináší nová témata a která se zasazuje o to, aby Karlovy Vary byly výjimečným lázeňským evropským městem,“ říká Petra Vaněk, která je také od roku 2009 také krajskou manažerkou strany v Karlovarském kraji.

Petra Vaněk se narodila 9. října 1975 v Karlových Varech. Vystudovala sociální práva a dále studuje bezpečnostní studia na Cevro institutu v Praze. Po založení TOP 09 v Karlovarském kraji se stala krajskou manažerkou strany. V rámci své práce se účastní i činnosti komise Pro otevřenou společnost a nové technologie při krajském zastupitelstvu, která se zabývá problematikou uplatnění nových technologií ve veřejné správě.

Místopředsedkyní místní organizace byla zvolena Sylvie Kunešová a v pětičlenném místním výboru usednou také Lenka Vlková, Michal Toufar a Daniel Böhm.

„V politice se pohybuji od založení krajské organizace v Karlovarském kraji a hodlám vytrvat. Rozhodně nepatřím k ženám planých slibů a líbivých politických rétorik. Osobně se domnívám, že každý úspěch a každý pokrok je třeba si poctivě odpracovat. O to jsem se opírala v každých volbách v Karlovarském kraji, byla jsem součástí kontaktních kampaní a s volebními týmy chodila v ulicích a diskutovala s občany o politické situaci u nás. A ač se to na první pohled nezdá, mnoho občanů chce jasný a přehledný politický stav. Nelíbí se jim podbízivé sliby, rozhazování peněz v rozpočtech. Jsou ochotni přijmout zodpovědnost za svůj život a dát ve volbách svůj hlas politické straně, která jasně pojmenovává a zná jejich každodenní trápení při řešení různých problematik a úskalí právě v jejich okolí. To je přesně to, co TOP 09 v Karlových Varech bude zastávat,“ komentuje rozhodnutí členů místní organizace její nově zvolená předsedkyně Petra Vaněk.

Karlovarskou krajskou organizaci TOP 09, v čele s podnikatelem Lukášem Otysem, tak nyní tvoří 11 místních organizací: Cheb (předseda Petr Schaller), Karlovy Vary (Petra Vaněk), Loket (Jakub Tichý), Velká Hleďsebe (Radek Chmela), Sokolov (Vlastimil Doboš), Nové Sedlo (Petr Los), Aš (Petr Mach), Ostrov (Michal Tamchyna), Mariánské Lázně (Karel Henych), Jáchymov (Lukáš Otys) a Chodov (Eva Horniaková).

Karlovy Vary 27. června 2017

Štítky
Osobnosti: Petra Vaněk
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme