× Pohněme s tím. Společně!

Vanek:Karlovaráci stojí o Náplavku

29. 2. 2020

Karlovaráci stojí o Náplavku

Ukazuje se, že oblíbenost náplavky mezi obyvateli Prahy a Plzně stále roste. I obyvatelé Karlovy Varů by si přáli mít svoji náplaku. Zatím však, ačkoli městem řeky protékají tu svoji náplavku nemají. V budoucnu by se to ale mohlo změnit.
Zástupci radnice o jejím vybudování uvažují. Vznikla by přímo v centru Karlových Varů, v prostorách u
Nábřeží Ohře a loděnice pod Chebským mostem.

Zatím se však zastupitelé Karlových Varů nemohou schodnout jestli tuto variantu vůbec odsouhlasí a začnou s přípravou její realizace.

O Téma náplavky se začali lidé v Karlových Varech zajímat již v loňském roce a komunikovali jej s vedením radnice. Prostřednictvím tradičního městského fóra.

"Samotný prostor od Chebského mostu po Plynárenskou lávku je již v současnosti velice oblíbeným místem procházek a mnohých aktivit volného času,zpestřený projekcí divadélních představení v letním období  a byla by hrozná škoda kdyby tento nápad zůstal jen ve fázi studií a opětovně se tak nenaplnilo přání široké  karlovarské veřejnosti"! uvedla Petra Vaněk, členka MO TOP 09 karlovy Vary.

Zdroj: https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/naplavka-reka-ohre-karlovy-vary-tuhnicka-lavka-chebsky-most.A200129_529529_vary-zpravy_ba

foto: Václav Šlauf, MAFRA

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 KARLOVARSKÝ KRAJ