Maružánová: Karlovy Vary prodávají školku ve středu lázeňského území

Karlovy Vary prodávají mateřínku jedinou v centru

23. 10. 2019
Karlovy Vary prodávají školku ve středu lázeňského území
Manželka zastupitele za ANO Viktora Linharta, paní Michaela Kemrová , koupila za 7,8 milionu objekt školky v ulici Krále Jiřího.
Co je na té zprávě špatně? Úplně všechno! Prodávat majetek města v jedné z nejdražších městských částí Karlových Varů je špatné. Prodávat školku ve středu města je špatné. A co je nejhorší, prodávat takovýto objekt za 7,8 milionu. Vždyť i pozemek v této části města má takovou hodnotu (namátkou odkaz na prodej bytu v této části https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/karlovy-vary-karlovy-vary-krale-jiriho/2661150300#img=0&fullscreen=false ) a že ho získala ještě manželka zastupitele je výsměch všem lidem.
Podporuji soukromé vzdělávání, ale v tomto případě se obávám, aby za těch pár let nebyl tento objekt dle smlouvy prodán či využit k jinému účelu, a nebo aby ceny byly přívětivé i pro méně majetné obyvatele. Kam pak budou dávat lidé děti do školky, jak město zajistí dostupnost předškolního vzdělávání v této části K. Varů, to už nikdo z ANO neřeší, po nich potopa. Říká 
Bc. Kateřina Maružánová, předsedkyně TOP týmu v Karlovarském kraji.


Zdroj: https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/karlovy-vary-prodavaji-skolku-v-lazenskem-uzemi-20191023.html
Zdroj: https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/karlovy-vary-prodavaji-skolku-v-lazenskem-uzemi-20191023.html

Kateřina Maružánová, předsedkyně TOP tým Karlovy Vary

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme