× Pojďte do toho s námi.

Vaněk: Krajští předsedové TOP 09 a STAN v Karlovarském kraji podepsali dohodu o společné koalici do krajských voleb

5. 8. 2020

Krajští předsedové STAN a TOP 09 podepsali dohodu o společné koalici do krajských voleb

Dne 16.7. 2020 Starostové a nezávislí (STAN) dokončili vytvoření široké a ambiciózní středopravicové koalice do krajských voleb v Karlovarském kraji. Kromě tradičního partnera TOP 09 zastoupené oblíbenými kandidáty jako jsou Petr Zahradníček, dlouholetý krajský zastupitel, novinář a hudebník z Lokte a Petr Schaller, starosta z Plesné ji dále tvoří také dvě velmi silná lokální uskupení VPM Cheb a KOA včele s lídrem celé kandidátky a exprimátorem Karlových Varů Petrem Kulhánkem. Na kandidátce mj. dále figurují senátoři Jan Horník a Miroslav Balatka, starostové a místostarostové velkých měst (Cheb, Fr.Lázně), řada starostů malých obcí a mnoho dalších osobností napříč krajem.

„Mám radost, že se nám podařilo spolupráci dotáhnout do zdárného konce a budeme silnou alternativou pro rozvoj našeho kraje. Mnoho zkušených osobností na kandidátce s přesahem jak do komunální, tak celostátní politiky je příslibem kompetentního řízení kraje,“ dodává krajský předseda TOP 09 Lukáš Otys.

Krajská manažerka TOP 09 Karlovarský kaj