Děd Vševěd v lázeňském území Karlových Varů

27. 1. 2019

Děd Vševěd v Lázeňském území Karlových Varů

Pro úhradu poplatku za jednorázové povolení k vjezdu do lázeňského území je nově možné použít také bezkontaktní platební kartu. Potřebným technickým zařízením byly vybaveny oba automaty umístěné u sídla městské policie v Moskevské ulici a toto je sice komfortnější řešení, avšak poněkud nedomyšlené. Jak se návštěník lázeňského území Karlových Varů dozví, že si má před vjezdem do lázeňského území najít sídlo městské policie před jejíž vstupem se tyto automaty nacházejí? 

" Snad, aby byl děd Vševěd a nebo si pořídil čarovnou kouli " říká předsedkyně MO TOP 09 Karlovy Vary Petra Vaněk, která má již od roku 1991 trvalé bydliště uprostřed lázeňského území a celá problematika řešení dopravy a parkování v lázeňském území ji samotnou zneklidňuje již několik let a proto se o ni zajímá.

Sama považuje toto řešení za velmi nešťastné, jelikož vlastně obrovskému náporu samotných vjíždějících cizinců přímo do centra Karlových Varů nezabrání a místním sice ulehčí situaci tím, že nemusí pobíhat po sousedních obchodech v blízkosti městské policie, aby si rozměnili na drobné větší obnos za vjezd do lázeňského území, ale tototo opravdu komplexně situaci dopravy v lázeňském území Karlových Varů neřeší, je to spíše k pousmání a tak trochu k naštvání.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme