Ustavující místní sněm TOP 09 Brno-Bystrc

27. 1. 2010

Ve středu 27. ledna 2010 byla ve Společenském centru Bystrc založena místní organizace TOP 09 Brno-Bystrc. Ustavujícího místního sněmu se zúčastnilo 16 delegátů s právem hlasovacím.

Místní výbor byl zvolen ve složení předseda, místopředseda a tři členové místního výboru. Předsedou místní organizace, která zastřešuje i městské části Kníničky a Žebětín, byl zvolen Ing. Jaroslav Kacer, post místopředsedy bude zastávat Tomáš Přibislavský a členy výboru jsou Mgr. Eliška Kovářová, Bohuslava Vozková a Ing. Vlastimil Krejčí.

Ve výsledném usnesení se objevily body jako aktivní zapojení do přípravy a realizace volební kampaně TOP 09 na všech úrovních, podpora lídrů jihomoravské kandidátky, identifikace a příprava realistického řešení klíčových problémů městských části Bystrc, Kníničky, Žebětín a pravidelná informovanost členské základny.

V závěrečné diskusi se probíraly členské příspěvky, podmínky přijímání nových členů, zastoupení ve volebních komisích a mnoho dalších témat.

Závěrem předseda nově vzniklé místní organizace poděkoval všem členům a hostům za jejich účast a vyzval je k aktivnímu zapojení do volební kampaně.

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 JIHOMORAVSKÝ KRAJ

Vojanova 2471/2b