Oslava svátku Josefa v Žabovřeskách

19. 3. 2010

Jaro mělo sice přijít až za dva dny, do Brna - Žabovřesk však dorazilo předčasně a připravilo příjemnou atmosféru pro první představení místní organizace strany TOP 09, a to při příležitosti oslavy svátku Josefa. Víno přivezl pan inženýr Polášek z Kyjova, kterého si můžete pamatovat jako vítěze našich burčákových voleb a nechybělo ani malé pohoštění. Nejeden soused se nechal zlákat na příjemné melodie pod taktovkou jazzového tria a při skleničce si mnozí také zažertovali na adresu naší spolupráci se Starosty (hnutí Starostové a nezávislí pozn.) s vědomím, že s bývalým vedením žabovřeské radnice nemáme nic společného.

Došlo však i na vážnější témata, jak celorepubliková tak lokální. Mnozí lidé mají své specifické problémy spojené s veřejnou správou, některé z nich však mají společného jmenovatele a právě tyto bychom chtěli aktivně řešit a časem i třeba očistit pověst naší čtvrti. Dnes jsme ovšem spíše poslouchali a spolu s kolemjdoucími diskutovali o kvalitě nalévaného vína.

Jsme si vědomi, že po každém řádném představení musí následovat věcná a rozumná debata, a proto přijměte naše pozvání na přednášku a diskusi pod vedením děkanky podnikatelské fakulty VUT, Doc. RNDr. Anny Putnové, Ph.D., MBA a Prof. MUDr. Roma Kostřici, CSc - předosty kliniky ORL u sv. Anny na téma zdravý životní styl a mezigenerační soužití, jež se uskuteční ve čtvrtek, 29. dubna, od 14ti hodin v Rubínku.

Michal Feigler, předseda MO TOP 09 Brno - Žabovřesky

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme