Třetina: Spojujeme síly v koalici Společně pro Znojemsko

11. 6. 2020

Starosta města Moravský Krumlov Tomáš Třetina (TOP 09) je společným kandidátem na senátora celkem šesti středo-pravých politických subjektů. Koalici „Společně pro Znojemsko“ na jeho podporu zformovala TOP 09, ODS, hnutí STAN s podporou KDU-ČSL a hnutí Hlas. Vyjednává se i o podpoře Pirátů.

O přízeň voličů se bude Třetina ucházet ve volebním obvodu Znojmo, a pokud uspěje, může se stát příkladem dobré praxe spojování demokratické opozice. „Na mé podpoře na Znojemsku se shodlo šest stran, protože dokážu spojovat. Lidi, strany, spolky. Hodně poslouchám, hledám řešení. Jsem společný kandidát lidí, kterých si vážím,“ vysvětluje Tomáš Třetina (TOP 09).

Dlouholetý starosta Moravského Krumlova ukazuje, že má občanům, co nabídnout a je za ním kus práce. „Jako starosta se už dvě desítky let starám. O lidi, o město, o region. Když mám cíl, jdu za ním. Jen proto se z Prahy do Moravského Krumlova vrací Slovanská epopej. Dílo, které do našeho regionu přiláká milovníky umění, turisty a s nimi i jejich peníze. A to teď budeme potřebovat víc než kdy jindy,“ shrnuje Tomáš Třetina (TOP 09).

Tomáš Třetina

Ve svém volebním programu se soustřeďuje na region jako celek, ale také na jednotlivé, lokální problémy, které lidi trápí. Občanům se zavazuje, že, podobně, jako na radnici v Krumlově, bude stát mezi člověkem a úřadem. Bude lidi bránit před rozbujelou byrokracií a vnášet do administrativy více zdravého rozumu a smyslu pro spravedlnost.

Andrea Lukáčová, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Brně dne 11. června 2020

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme