TOP 09 znovu zakládá místní buňku ve Znojmě, soustředit se chce na komunální a senátní volby

21. 11. 2017

Po sněmovních volbách zažívá TOP 09 celorepublikově, ale i regionálně vlnu zájmu o členství a aktivní zapojení do politiky v barvách strany. Také díky velkému zájmu lidí na Znojemsku znovu vzniká místní organizace TOP 09 Znojmo.

Jejím předsedou se stal teprve dvacetiletý student ekonomie Ondřej Rolník, který buňku již nyní začíná připravovat do nadcházejících obecních voleb: Budeme bojovat za hodnoty, bezpečí a zájmy našich občanů – otevřeni všem podnětům, otázkám i radám z jejich strany. Komunikace je pro nás na prvním místě. Nasloucháním se dají vyřešit mnohé problémy, které si naše město nese do nadcházejících komunálních voleb.“

Předseda Ondřej Rolník vidí velikou inspiraci v nedalekém Moravském Krumlově, kde má TOP 09 úspěšného starostu. „Tomáš Třetina má cenné zkušenosti a velmi rád jeho rad využiji. Budeme spolupracovat například v senátních volbách. Již nyní jednáme o vhodném kandidátovi pro znojemský volební obvod,“ popisuje Rolník.

Na vedení místní organizace nebude Ondřej Rolník sám, pomáhat mu v tom bude místní zemědělec Tomáš Ignác Fénix (37) a vinař studující právo Josef Leisser (27). TOP 09 i ve Znojmě sází na mladé. Dle mého názoru je mladých v politice málo, což je chyba. Musíme mít možnost vyjádřit se a náš názor musí mít svou váhu a musí být slyšet. Stát, ale i města a obce, budujeme jak pro nás, tak pro naše budoucí generace,“ uzavírá Rolník. 

V Brně dne 21. listopadu 2017

Andrea Smolková, krajská manažerka TOP 09 JMK

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme