20. 2. 2017

Členové místní organizace TOP 09 Letovice si zvolili za svého nového předsedu šestadvacetiletého Petra Striu: „Velice si vážím důvěry, kterou ve mne kolegové vkládají. Čeká nás náročné volební období, které začne na podzim volbami do Poslanecké sněmovny a vyvrcholí komunálními volbami na podzim roku 2018. Cílem je sestavit silnou kandidátku a tým lidí, který bude mít ty nejvyšší cíle.“

Místopředsedou MO TOP 09 zůstává Mgr. Petr Novotný, který je prvním navrženým kandidátem za okres Blansko do podzimních parlamentních voleb a zároveň bude obhajovat post lídra v komunálních volbách v Letovicích. 

Díky úspěchu TOP 09 v loňských krajských volbách se Petr Stria mohl stát i místopředsedou Komise Rady Jihomoravského kraje pro informační otevřenost. „Jsem rád, že mohu být součástí nového kraje. Komise má na starost informovanost obyvatel, obrovskou roli v dnešní době hrají především moderní IT technologie a tento obor je mi blízký,“ upřesňuje Petr Stria.

Střední školu v Letovicích v minulých dnech navštívil náměstek hejtmana JMK Jan Vitula (TOP 09), který místní povzbudil plány o úzké spolupráci kraje a regionů, jako je právě Blanensko.

Návštěva náměstka Vituly na SŠ Letovice

Andrea Smolková, krajská manažerka TOP 09 JMK

V Letovicích dne 20. února 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme